Minčių protrūkiai.

Sveiki, skaitytojai!

Šiandien norėjau paskelbti kažkokį įrašą, galbūt tuo pačiu susirast lyg naujų „draugų“ gal kabutėse, gal ne tik, čia jau pasimatytų su laiku, tačiau labiausiai – taip, norėjau vėl pareikšti kažkur savo mintis.
Kartais tikrai užeina taip, kad tiesiog žūtbūt reikia kažkur jas išreikšti, išlieti, o ne laikyti viduje, tuo labiau, kad tai nėra kažkokios paslaptys.




Iš karto sakau, kad nežinau kokio gerumo išeis šitas įrašas, tačiau tik, iš vienos pusės, išsiliesiu (kaip jau minėjau ir aukščiau)
Manau, kad ne vienas šios žemės gyventojas susiduria su patyčiomis ir galbūt neretai bijo prašyti pagalbos.
Tiesiog, noriu pasakyt, kad nustotumėt kreipti dėmesį į kitų apkalbas. Tik jūs patys žinot kas jums yra geriausia ir kodėl jūs gyvenate taip, o ne kitaip. Tik jūs patys žinot, kokios yra jūsų dabartinės gyvenimo sąlygos, tik jūs patys žinot kiek jūs gyvenime patyrėt ir aplamai... tik jūs patys žinot viską apie save. Visa tai, ko nežino niekas kitas. Nes žmogui oda tam ir duota, kad jis kažką po ja slėptų.
Nesileiskit įsukami į kitų žmonių teismą, teisti galit tik patys save, žinodami dėl kokių priežasčių padarėt taip, o ne kitaip. Kritikuoti save taip pat, galite tik jūs! Būkit savimi, nesistenkit kažkam kitam įtikt apart savęs. Šypsokitės gyvenimui, žiūrėkit į jį pozityviai. Daugiau būkit linksmų, gerų žmonių aplinkoje, kurie nori jums gero, kurie nori, kad pasaulis būtų geresnis, kuris teikia aplinkiniams daug pozityvo. Skaitykite daugiau pozityvių knygų, žiūrėkite linksmesnius filmus, kur kuo mažiau depresijos, bendraukite su žmonėmis, kurie skleidžia geras emocijas, taip tikrai pamažu atsikratysite liūdnų minčių. 
Na... žinoma, jos vis vien aplankys, būna tokių momentų net linksmiausiam pasaulio žmogui. Tikrai būna, kad susimąstai, jog niekam nerūpi, jog niekas Tavęs nemyli, bet čia SUSTOK! Palauk, kiek Tau metų? Retas žmogus, tai skaitantis, yra pilnametis. Tau gyvenime kažkas nenusisekė? Nusibrauk ašarą ir eik per gyvenimą iškelta galva. Pasaulyje dar daaaug ko patirsi ir šis mažas įlipimas į duobę, yra tik maža dalelė to, kas Tavęs lauks ateityje. Gyvenimas žmogui siunčia tokius išbandymus, kokius tas žmogus tikrai gali pakelti. Manai, kad esi per silpnas tam? Tuomet įrodyk sau, kad esi stipresnis nei gali atrodyti. Pasitik gyvenimo iššūkius su šypsena veide, nėra neišsprendžiamų problemų, yra tik netinkami problemų sprendimo būdai!
Saugokit save, skleiskit šilumą, laimę, mylėkit vieni kitus, supraskit, toleruokit, padėkit silpnesniam, užstokit silpnesnį, užleiskit autobuse vietą garbingo amžiaus žmogui, darykit mažus gerus dalykėlius, nes juk iš jų susideda dideli geri darbai! ♥
Jei kurią nors skaitovą kankina problemos, labai norit išsipasakoti, o galbūt žalojat save kažkokiais būdais, parašykit man! Galėsiu būti Jūsų draugė, jei tik to prireiks. ♥ Stengsimės išspręsti bėdą kartu! ♥
Jeigu šiaip norit pabendraut, taip pat galit rašyt, kai tik atrandu laiko, pilnai atrašau visiems! ♥

💖

Na, o pabaigai tiesiog linkiu geros dienos!

Dar neskaitei mano praeito įrašo? Užsuk čia.
O gal norėtum paskaityti mano pirmąjį minčių protrūkį? Spausk čia ir paskaityk!

Iki kitų susipaišymų!
Shining Star. xx

Komentarai

  1. Daugiau jų tikrai bus! Jau yra keli, tik reikia rišliai sudėlioti mintis bei ištaisyti gramatiką, na, ir laukti kol dalykai, apie kuriuos parašiau, pasieks tokį tašką, kad nebegalėsiu kentėt nepaskelbusi savo nuomonės apie tai!
    Ačiū, sausauniuk (special for you, bby)! ♥

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomiai čia :D :O
    Mano blog tinklaraštis: dcloudyplanet.blogspot.lt

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labai patinka toki įrašai <3 Daugiau tokių ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Verčiantis susimąstyti blogas...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

♡Populiariausi♡