Mano mėgstamiausi rankų kremai.

Sveiki, skaitytojai!

Sveikinu visus su atkeliavusiais Naujaisiais metais!
Na, o aš sugrįžtu po mini atostogų ir sugalvojau padaryti mini apžvalgėlę.




Vienus kremus naudoju ilgiau, kitus šiek tiek trumpiau, tačiau nuomonę esu susidariusi apie visus. ☺
Pradėkime nuo mažiausių ar didžiausių, haha?


„Margarita“ universalus kremas su šaltalankių aliejumi sukurtas minkštinti, maitinti ir drėkinti vėjo, šalčio ar saulės pažeistą, išsausėjusią veido ir kūno odą. Šaltalankių uogos – tai gerai žinomas ir vertingas natūralių vitaminų bei aliejų šaltinis. Kremas lengvai pasiskirsto ir greitai susigeria. Tinka naudoti visai šeimai. Dermatologų patikrinta.


Šis kremas tikrai labai greitai įsigeria į odą ir netenka laukti ar valytis į džinsus (ką aš mėgstu daryti) kažkiek produkto, jog galėtum, kad ir toje pačioje mokykloje, pasiimti tušinuką ir rašyti į sąsiuvinį. Na, žinoma, tokio milžino nesinešioju į mokyklą, tačiau palyginimas manau, kad tikrai daug kam aiškus.
Kremu pasitepus rankas, jos tampa labai švelnios, o ir kvapas tikrai dieviškas!
Veido teptis kremu nemėgstu, tačiau dėl šio įrašo porą savaičių pasitepiau šiuo kremu veidą ir galiu pasakyt, kad jausmas po to tikrai geras.

Ar verta? Tikrai patariu įsigyti šį kremą!
Kaina? 2.99€.
Talpa? 200 ml.
Įsigijau? „Eurokos“ parduotuvėje.


„Margarita“ rankų kremas su spanguolių ekstraktu ir avižų pieneliu rūpinasi jautria jūsų rankų oda. Avižų pienelis drėkina ir ramina, o spanguolių ekstraktas, kaip natūralus antioksidantas, saugo ploną rankų odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Ypač tinka jautriai, sausai odai. Dermatologų patikrinta.


Šis kremas (kaip ir aukščiau aprašytas), puikiai ir greitai įsigeria į odą ir suteikia jai švelnumo bei tiesiog tobulą kvapą! Šis kremas dažniausiai su manimi keliauja į muzikos mokyklą, tad tikrai būnu rami, kad pasitepus rankas šiuo kremu, nereikės vėliau slidinėti pianino klavišais, haha...

Ar verta? Tikrai taip!
Kaina? 1,79€.
Talpa? 75 ml.
Įsigijau? „Eurokos“ parduotuvėje.


Rankų kremas su alyvuogių aliejumi iš „Oriflame“.
Šis sodrios tekstūros rankų kremas su alyvuogių aliejumi, kuriame gausu vitamino E, drėkina, kondicionuoja ir švelnina, kad rankos jaustųsi glotnios ir išpuoselėtos pačiu geriausiu būdu. Švelnaus ir moteriško alyvuogių kvapo.


Šitas kremas turi tą minusėlį, kurį turės ir žemiau išvardinti kremai: jis greitai į rankų odą tikrai neįsigeria. Realiai, šituo kremu rankas dažniausiai tepliojuosi namuose, prieš einant miegot, todėl dėl to minuso per daug nesiskundžiu, bet ir gerai, kad vos gavusi šį kremą, nepuoliau jo neštis į mokyklą. Turbūt būčiau prakeikus...
Kvapas irgi tikrai be galo geras!

Ar verta? Jeigu jums nekelia didelių problemų tas minusas, kad kremas greitai į odą neįsigeria, tai tikrai galit nusipirkt (tik kiek girdėjau iš „Oriflame“ platintojų, šio kremo jau nebėra prekyboje, bet čia tik gandai, tai nežinau ar tikėt, ar ne).
Kaina? 2,20€.
Talpa? 75 ml.
Įsigijau? Iš tikrųjų, tai man šį kremą atsiuntė kaip ir dovanų, bet manau, kad jį taipogi galima įsigyti „Eurokos“ parduotuvėje.


„Rasa“ mandarinų aromato maitinamasis rankų kremas.
Mažoje juodoje tūbelėje – gražių rankų paslaptis. Avokadų aliejus bei taukmedžio sviestas intensyviai maitina odą, apsaugo ją nuo šerpetojimo. Vitaminas E veikia kaip antioksidantas. Jūsų rankų oda taps viliojančiai švelni ir kvapni. Priemonė nepalieka lipnumo jausmo. Patikrinta dermatologų.


Šitą kremą turiu ilgiausiai ir visada maniau, kad jis yra pats tobuliausias, kol neišbandžiau „Margaritos“ produktų... Kremas vėlgi turi tą minusą, kad greitai į odą neįsigeria, tad kadangi šitas kremas kiekvieną dieną mane lydi mokykloje, išsispaudžiu jo tikrai mažai, o jeigu paryškinau tą žodį, tai reiškia, kad išsispaudžiu tiek, kad normaliai rankų nepasitepu ir tai vien tik dėl to, kad vėliau nereikėtų laukt kol kremas visiškai įsigers į rankas, nes laukt man tikrai atsibosta.
Kvapas yra tiesiog pasakiškas! Pas mus klasėje buvo netgi toks lyg „užėjimas“, kad tikrai ne viena ir ne dvi turėjo šitą kremą ir dažniausiai jį įsigijo vien dėl to nuostabaus kvapo.

Ar verta? Jeigu jūsų netrikdys tai, kad kremas greitai neįsigeria į odą, tai vien dėl kvapo tikrai patariu įsigyti! :D
Kaina? 2,49€.
Talpa? 75 ml.
Įsigijau? „Eurokos“ parduotuvėje.


„Oriflame Dream Cream“ rankų kremas.
Palepink savo rankas, kad jos būtų tokios švelnios apie kokias svajojai. Patogus rankų kremas, kuris padeda odai jaustis nuostabiai pamaitintai, švelniai ir glotniai. Formulė su glicerinu, saldžiųjų migdolų aliejumi ir vitaminu E.


Šitas kremas yra antras pagal „senumą“, turiu omenyje, jis yra tas kremas, kuris užima antrą vietą mano „seniausiai turimų kremų penketuke“. Taip, žinau, kad kalbu labai aukštom frazėm... Kažkokia keista nuotaika, taip ir gaunasi. :D
Taigi, šitas kremas vėlgi turi tą nuostabų kvapą, dėl kurio aš veikiausiai ir įsigijau visus savo turimus kremus, nes paprasčiausiai, koks malonumas amžinai jaust nemalonų rankų kvapą? Manau, kad joks.
Na, o minusas vėl tas pats – greitai neįsigeria į odą, tad dažniausiai šitą kremą vežiojuosi su savimi po įvairias išvykas su klase ar muzikos mokykla.

Ar verta? Kaip ir viršuje rašiau, jeigu netrikdo minusas, tai tikrai įsigykit! ☺
Kaina? 3,50 € 
Talpa? 30 ml.
Įsigijau? Šitą kremą vėlgi gavau dovanų, bet manau, kad tikrai rasit „Eurokos“ parduotuvėse.

Štai toks būtų mano įrašas apie mano rankų kremų penketuką!
Šiuos rankų kremus naudoju dažniausiai ir labiausiai, nes iš tikrųjų, dabar jie (neskaitant dar poros) man vieninteliai telikę, kadangi buvusius jau esu spėjusi išnaudoti. Nepaisant kai kurių kremų minusų, aš juos naudojau ir vis vien naudoju bei dar tikrai nepabijočiau nusipirkti, nes kartais paprasčiausiai prisitaikau pasitepti rankas tais kremais, kurie ant rankų vis dar palieka tą riebalą.


Draugaukime instagram'e,
ask.fm'e ir Facebook'e!

Na, tai dar kartą su naujais ir iki kito karto!
Shining Star. xx

Komentarai

  1. Ir vėl Tu su šauniu ir naudingu įrašu! 😍
    Kaip tik ieškojau atsiliepimų apie šį „Rasa“ kremą. Pagelbėjai, šaunuolė! ❤️

    AtsakytiPanaikinti
  2. Senai ieškojau kremo, kuris gretai įsigeria. Tad manau, kad greitu metu įsigysiu. Ačiū !
    P.S. Įrašas kaip visad nuostabus ❤

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip tik ieškojau gerų rankų kremų, dabar turėsiu pasirinkimą♡
    Puikus įrašas♡

    AtsakytiPanaikinti
  4. Huhuh, visko gali būt, sausainiuk...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš irgi turiu „Margaritos” rankų kremą su šaltalankiais. Man taipogi jis tiesiog tobulaaaas! Tik gaila jau beveik baigėsi... Laimei, Tu pagelbėjai su savo kremais💞 Kaip ir visada, tobulas įrašas😘🌸

    AtsakytiPanaikinti
  6. Uosčiau tą Rasos su mandarinais, kvapas tai žiauriai gaivus, bet toks labiau žiemiškas. Žadėjau įsigyt, bet, kad ne itin juos naudoju taip ir nebepirkau. Daugiau apžvalgų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su daugiau apžvalgų, tai kaip išeis, bet dėkoju už komentarą! ☺♥

      Panaikinti

Rašyti komentarą

♡Populiariausi♡