Kažkas naujo...

Sveiki!

Kiek čia jūsų dar belikę?
Turiu labai daug minčių šiam įrašui, bet visko viduje tiek daug, kad net nežinau nuo ko pradėti! O ir save pažinodama puikiausiai iš visų pasaulio žmonių žinau, kad kai ateina metas rašyti, visos mintys kažkaip išgaruoja ir niekada nepasakau net trečdalio to, ką ruošiausi.
Lankiausi čia prieš daugiau nei metus, kas iš dalies yra liūdna, nes be galo pasiilgau rašymo, bendravimo su savo minimalia auditorija, kurios atgalinis ryšys man visada džiugindavo širdelę.

Vakar vakare sėdėjau prie kompiuterio, klausiausi muzikos (kaip visada, neapsieinu be jos pastaraisiais mėnesiais!), žvalgiausi po Facebook grupes, kuriose esu. Iš daugelio išėjau, nes jose buvo mažai narių arba paprasčiausiai man buvo nebeaktuali informacija, kuri yra skelbiama tose grupėse. Radau be galo daug senų grupių, post'ų, užplūdo prisiminimai... Užėjau į vieną grupę, kurioje keli naujausi įrašai buvo paskelbti merginų, kurios turi tinklaraščius ir juose rašo. Panelės kvietė paskaityti jų naujus įrašus. Nuoširdžiai nemoku apibūdinti to jausmo, kurį pajutau, kai pamačiau jų įrašus, bet tas jausmas be galo geras! Visai negalvodama iškart suvedžiau į Google paiešką „blogger“ ir prisijungiau prie savo paskyros. Kelis įrašus greitai „permečiau akimis“. Neįsivaizduojat, kaip gera sėdėti prie kompiuterio, klausant muzikos, pasijungus stalinę lempą ir rašyti įrašą! Ilgą laiką galvojau apie grįžimą čia, ilgą laiką be galo ilgėjausi rašymo, kurį stengiausi „užglaistyti“ minčių rašymais ir skelbimais savo instagram'o paskyroje, tačiau tikrai niekas nepakeis rašymo tinklaraštyje! Kas rašo tinklaraščius ir be galo mėgsta tai daryti, manau, kad mane supras... Taigi, dar sveikinuosi su jumis ir kviečiu skaityti toliau!

Pagalvojau, kad minimaliai papasakosiu apie tai, kas mano gyvenime vyko nuo pastarojo lankymosi čia, tad jei Tau tai įdomu, užsikaisk arbatinuką, pasidaryk šiltos arbatos ir pasilik su manimi!

Kaip praeitas ruduo praėjo net nelabai pamenu, netekau šuniuko, kurį įsigijome vieno mano gimtadienio proga, nes labai norėjau augintinio! Tad iš tiesų 2018 metų ruduo neapsiėjo be ašarų, liūdesio ir moralinio skausmo. Ilgą laiką dar negalėjau atsigaut, mintys apie kalytę priversdavo akis ašaroti, todėl visą laiką vengiau ir vis dar vengiu per daug apie ją kalbėti. Kas mane sekate instagram'e, tikriausiai matėte story bei post'ą, kur parašiau viską, ką širdis geidė ir tuo norėjau pabaigti visas kalbas apie ją. Po kurio laiko įsigijome kitą šuniuką, nes namuose tikrai trūko gyvasties, tačiau mano širdyje niekas nepakeis pirmosios kalytės vietos...
Žiemą bei pavasarį taip pat buvo minimalių duobių mano gyvenime, vis dar liūdėjau dėl šuns. Iš tiesų, buvo gan nemažai dalykų, apie kuriuos ne visai norėčiau čia kalbėti, tačiau tai šiek tiek pakeitė mane pačią į gerąją pusę bei mano požiūrį į viską, kas vyksta aplink.
Na, o vasara buvo viena geriausių, kiek tik pamenu! Neįvyko nieko, kas būtų labai ypatinga, tačiau buvau gan nemažai laiko su žmonėmis, su kuriais man gera būti. Su kuriais galima pasikalbėti, išsipasakoti, pajuokauti bei sėdėti tyloje, kuri nebūna nejauki! Susipažinau su keliais naujais žmonėmis, su kuriais artimus ryšius palaikome iki šiol ir tuo be galo džiaugiuosi. O dabar kiek detaliau...
Vasara prasidėjo choro išvyka į Klaipėdą – mažąją dainų šventę. Per šias dvi dienas dar labiau susipažinau su merginomis, kurias dabar galiu vadinti vienomis iš artimiausių draugių! Šios penkios merginos susijungė į grupelę, kurią paprasčiausiai vadiname penketu. Dalinamės bėdomis ir džiaugsmais... Žodžiais neapsakomas jausmas, kaip gera turėti draugų, kurie bet kokioje situacijoje palaikys!

🔜 Klaipėda
Kurį laiką buvau namuose, o vėliau išvažiavau į Marijampolę, kur artimiau susipažinau su dviem merginomis, kurių buvimu mano gyvenime taip pat be galo džiaugiuosi! Vėliau buvau namuose, vykome į Šventąją (kur sutikau ir savo gimtadienį), dar kartą buvau išvažiavusi į Marijampolę... Kaip ir sakiau, nieko per daug ypatingo, tačiau laiką su žmonėmis, su kuriais norisi būti, labai vertinu ir branginu! Prisegsiu šiek tiek nuotraukų.
Laikui bėgant akimirkų iš vasaros galėsite išvysti ir mano Facebook fotografijos puslapyje!

Buktos takas
Buktos takas

🔜 Šventoji


Merginų laikas

07.29



Naujoji šeimyna❤️


Drevernos apžvalgos bokštas

Klaipėdos zoologijos sodas



Klaipėdos zoologijos sodas

Ventės ragas

Ventės ragas

Minija

Minija


🔜 Krekenava


Susitikau su internetine drauge!



Kiek keista, kad šis ruduo prasidėjo šiek tiek depresiškai. Manau, kad veikia pats metų laikas. Stengiuosi džiaugtis mažais dalykais ir per daug neapsikrauti negatyvu, tikiuosi, pavyks išsilaikyti iki šiltesnių orų taip! Aplankiau Paežerius ir Vilkaviškį, susitikau su visu penketu po keturių mėnesių nesimatymo visoms drauge... ☺


Vilkaviškio aikštė


Na, ir dar kartą pasikartosiu, kad be galo pasiilgau rašymo ir savo mažosios auditorijos, kuri, tikiuosi plėsis. Linkiu mokiniams ir studentams gerų mokslo metų, kurie jau įsibėgėjo!

Tikrai nežinau ar dažnai pamatysite naujus įrašus čia, tačiau aš pasistengsiu per ilgai atostogose neužsibūti! Galbūt reikėjo tos ilgesnės pertraukos, kad, pasiilgusi rašymo, galėčiau čia sugrįžti, o gal tai tik didelis noras rašyti, tačiau nežinoti apie ką... Laikui bėgant išsiaiškinsim visi drauge. Atsisveikinu iki kito įrašo!

Būtinai palikit komentarą, papasakokit, kaip sekasi jums, kas naujo įvyko jūsų gyvenime, bendraukime!

Su begaline meile,
Shining Star. xx

Komentarai

  1. palaikymas nuo manęs skrieja pas Tave, šaunuolė Tu! ❤️ įrašas be galo jaukus ir malonus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip visados šiltas ir jaukus įrašas,kurį be proto smagu bei įdomu skaityti!🤭😍
    Tobulėji stipriai!❤

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atsakymai
    1. ačiū! tikiuosi, kad pagaliau tvirtai atsistosiu ant dviejų kojų blogspot'o pasauly! ^^

      Panaikinti
  4. Esi pats nuostabiausias žmogus, blyn kaip buvau pasiilgus tavo įrašų. Visas vakaras iš kart pagerėjo. Labai jaukus įrašas, lauksim tolimesnių ❤❤

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai malonu skaityt tokius komentarus, širdelė džiaugiasi! ♥

      Panaikinti

Rašyti komentarą

♡Populiariausi♡