Pirmasis įrašas!

Labas visiems skaitantiems!
Šiame įraše nuoširdžiai išreikšiu savo mintis ir emocijas, kaip jaučiuosi rašydama pirmąjį įrašą į šį blogą. Ir žinot ką?
Iš tikrųjų jaučiuosi be galo keistai. Esu bandžiusi rašyti (ir vis dar kartais bandau) du blogus, žinoma, jie daug dėmesio nesulaukė, nes bijojau juos platint, kadangi bijojau sulaukti kritikos, bet visdėl to, šiek tiek sulaukė.
Vieną iš tų blogų mėgau rašyti labiau, nes rašiau jį viena ir kūriau jį be temos, kadangi žinau, jog man viena tema rašyti nepavyksta, tiesiog rašiau jį apie viską, liejau mintis, rašiau savo nuomones įvairiais klausimais ir leidau sau jaustis be galo laisvai bei nebijot, kad kažkas išjuoks mano rašalus (nors iš tikrųjų bijojau, todėl ir neplatinau to blogo įvairiuose socialiniuose tinkluose). Bet... taip! Man pritrūko minčių. Stengiausi save pateikti kiek kitaip ir man tai puikiai pavyko, bet idėjos galiausiai pasibaigė ir aš jį apleidau.
Antrą blogą kūrėme su drauge ir jis turėjo temą, tačiau draugė apleido tą blogą ir galiausiai į jį teko rašyti man vienai, bet ir tą apleidau, nes ir vėl pritrūko minčių.
Nesitikiu, kad šis blogas sulauks daug dėmesio, bet kiekvienam aišku, kad to dėmesio tikrai labai norėtųsi, tad jeigu netingit, paplatinkit jį draugams ir nebijokit siūlyti man sekančių įrašų temų, kurias galėčiau aprašyti čia. Turiu savitą nuomonę kiekvienu klausimu ir tą nuomonę bijau reikšti tik kritiniais atvejais, o tokių atvejų pasitaiko labai retai.
Manau, kad „bendradarbiaujant“ su skaitovais, mintys ne taip išsisems, o gal ir blogo įrašai bus įdomesni, nes nepatingėsiu parašyt kokį įrašą ir tema, kuri įdomi jums (žinoma, jeigu tai bus man prieinama tema).



Mano socialiniai tinklai:
Facebook: Domantė Valaitytė
Instagram: @puodelispriekavos
Ask.fm: @DomanteVal
El. paštas: shiningg.star.047@gmail.com
Į bet kurį nurodytą adresą man galit rašyt, galbūt išsipasakot ar paprasčiausiai pabendraut. Nesu tokia panelė, kuri kažką išduoda.
Maloniai lauksiu jūsų žinučių su pasiūlymais! ❤
Shining Star. xx

Komentarai

  1. Labas. Perskaičiau ir turiu pasakyti, kad tau pasisekė. Mano pirmasis įrašas nebuvo toks išsamus. Esi iškalbinga, tad tau turėtų sektis. Nebijok kritikos, nes iš jos mokomės, taisomės. Skelbk soc.tinkluose ir nebijok, juk iš klaidų mokomės ;) Parašyk man jei reikės pagalbos ar norėsi paskaityti mano tinklaraštį :)) Sėkmės toliau!
    Mano "Instagram"- @alkeviciutee_

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, Agne! Ačiū Tau labai už šį komentarą, net nesitikėjau, kad kažkas parašys.
      Iš tikrųjų, būtent blogų rašymuose aš bijau kritikos ir nežinau kodėl. Turiu wattpad'ą, ten man nėra tokia svarbi kritika, neretai ir pasimokau iš jos, o bloguose aš bijau klyst, todėl turbūt taip ir gaunasi.
      Visuomet kreipsiuosi, kai tik reikės, be galo dėkoju Tau! ♥

      Panaikinti
  2. Labas, Meda! Wow, iš tikrųjų net nesitikėjau, kad kažką pakomentuosi! Kai atrandu laiko, paskaitau vis naujai paskelbtą Tavo tinklaraščio įrašą ir iš tiesų be galo svajojau, kad pakomentuotum, vis dėlto, svajonės pildosi. ☺
    Labai ačiū Tau už patarimus ir palaikymą!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Prisipažinsiu, daugumoje praleidžiu pro akis įvairias makiažų apžvalgas (turiu omenyje, kaip dažaisi pati ar dažai drauges), nes nenaudoju makiažo ir tai man nėra labai įdomu. ;D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, visiems nepatiksi ir nepersiplėši, kad patiktum. :D Vienam skaitovui viena tema įdomesnė, kitam – kita, čia natūralu, manau, kad kas Tau aktualu, apie tai ir rašyk, nes asmeniškai aš, ateityje tikrai nemanau, kad rašysiu tokia tema įrašus, kuri man yra visiškai neįdomi. :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labas, turiu pasakyti, labai gilios mintys, labai įdomu skaityti. Manau, kad esi didelis pavizdys, kitoms ir man😊

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labas, manau šis įrašas pritrauks visus ir tęs taip ilgai, ilgai...Visada skaitysiu tavo blog, nes jis jau pritraukė ir matosi, kad šiame blogo tinklaraštyje nebus neįdomu!
    Mano blogo tinklaraštis: dcloudyplanet.blogspot.lt

    AtsakytiPanaikinti
  7. Manau, kad bloginime pasieksi tikrai nemažai!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

♡Populiariausi♡